Søk
Close this search box.

Vi inviterer til møte torsdag 24. oktober kl. 18.30 med tema: God kommunikasjon – bedre helse.

Møtet holdes i lokalene til Rolvsøy Helselag, Villaveien 1B.

Dette møtet skjer i samarbeid med Blærekreft Norge og Ranveig Røtterud vil fortelle og gi oss informere om resultatene som kom fram etter en spørreundersøkelse som FKS og Blærekreft Norge sendte ut tidligere i høst. Mange av oss har vel opplevd at mangelen på god kommunikasjon skaper problemer og hvor viktig det er å ha en god kommunikasjon.

Foreningen for Kroniske Smertepasienter i samarbeid med Blærekreft Norge og Norsk forening for Allmennmedisin arrangert et heldags seminar på Litteraturhuset i Oslo siste lørdagen i september, hvor dette var tema. Noen av høydepunktene fra dette seminaret vil bli presentert.

Underveis blir det kaffe, kaker og forhåpentligvis en god prat om både klinisk kommunikasjon og andre ting.

Ta gjerne med dere familie, venner og bekjente – dette temaet er viktig for alle som har kontakt med helsepersonell. Hvilken diagnose eller helseplage man har, spiller ingen rolle.

Har du problemer med å komme på grunn av transport er det fint om du gir beskjed så skal vi forsøke å ordne samkjøring. Ring eller send sms til 92231756 eller 95455417 for eventuelle spørsmål. Til dette møtet er det ikke nødvendig å si i fra om du kommer, da det er enklere servering på dette møtet. Men har du allergier er det fint om du gir beskjed så tar vi hensyn til det.

Alle er hjertelig velkomne.

Del
Facebook
Twitter

Foreningen for kroniske smertepasienter

FKS jobber for å forbedre livskvaliteten til kroniske smertepasienter

Bytt tilbake til Jorunn.