FKS HAR INNGÅTT SAMARBEID MEDFARMASIET.

FKS har inngått et spennende samarbeid med nettapoteket Farmasiet. Avtalen innebærer at du som medlem kan handle et bredt utvalg apotekvarer til 10% rabatt. Du får i tillegg fri frakt til Post i Butikk eller kun 49,- på dørleveranser. I tillegg tilbyr apoteket faste leveranser for de som ønsker det.

Mange FKS medlemmer er bevegelseshemmet eller har lang reisevei for å kunne komme til et apotek. De har behov for en bedre tilrettelegging. Gjennom avtalen med Farmasiet.no kan man bestille medisiner levert hjem på dør eller til Post i Butikk. Medisinene vil pakkes i spesialemballasje som sikrer riktig temperatur, og vil leveres av bud hjemme eller på arbeidsplassen din. Dette gjør at også medisiner som krever oppbevaring i kjøleskap kan leveres. Dersom du ønsker å hente pakken i Post-i-Butikk er også dette mulig.

Apoteket tilbyr faste leveranser. I en slik løsning tar Farmasiet.no på seg ansvaret for å varsle deg når det er på tide å få tilsendt ny forsyning av medisiner. Apoteket vil også kunne automatisk klargjøre og sende ut ny forsyning dersom du ønsker.

Hvordan får jeg tilgang til medlemsfordelen?

Når du oppretter deg som kunde hos Farmasiet.no benytter du avtalekoden «FKS2017».

Her kan du også melde deg på Faste leveranser.

Koster medisinene det samme?

Reseptpliktige medisiner har samme, eller litt lavere pris enn på andre apotek. Reseptfrie medisiner kan være inntil 50% rimeligere enn i fysiske apotek. Apoteket beregner egenandeler på samme måte som andre apotek, slår opp i frikort-databasen, og melder inn egenandeler til Helfo.

Er nettapotek sikkert?

Du må identifisere deg med BankID når du skal bestille reseptbelagte medisiner, og ved levering av sendingen må du vise legitimasjon. Alle sendingene kan spores, og alle pakker er diskret innpakket uten firmalogo. På farmasiet.no kan du derfor være trygg på at sikkerhet og diskresjon blir ivaretatt.

Kan nettapoteket håndtere alle slags resepter?

Nettapoteket har automatisk tilgang til alle e-resepter som legene dine har skrevet ut. Papirresepter kan sendes til apoteket pr post, og vil deretter ligge tilgjengelig på din egen brukerkonto. Apoteket håndterer også resepter med spesielt vedtak. Sykepleieartikler og næringsmidler kan også sendes.

For å kunne benytte medlemsfordelen må du registrere deg som kunde.

Klikk på bildet over for å komme til Farmasiet.no. Der finner du beskrivelse av hvordan du går fram.

Hvis du ikke er medlem i FKS ennå, kan du lese mer om medlemskap, eller melde deg inn her.