Medlemsmøte 25. februar 2016

Leder Dagmar Nilsen ønsket alle velkommen. Ekstra hyggelig å få besøk av Marion Jacobsen og Linn Heimholt, to damer som arbeider med å få i gang en FKS avdeling i Telemark. Vi ønsker dem lykke til med arbeidet.

Vi gikk med en gang til årsmøtet. Alt var godt forberedt og ryddig og redelig presentert.

Ingen vriene eller vanskelige spørsmål meldte seg, ei heller den høylytte diskusjonen. Det må vel bety at det sittende styret har gjort en tilfredsstillende jobb.

Så til valget. Valgkomiteen hadde greid å få årets kabal til å gå opp -- men det er stort sett de samme ansiktene som går igjen. To nye hadde sagt ja til å være med å dra lasset. Det skal bli spennende hva de bringer med seg av nye ideer.

De som gav seg etter mange år i styret, fikk blomster som takk for innsatsen.

Da styret og valgkomiteen var valgt, var det ikke flere igjen til å velge kjøkkenansvarlige. Litt synd, men det får vi ta på neste medlemsmøte. Nå går vi lysere tider i møte, og ikke så glatt får vi håpe. Da blir det nok litt enklere å komme seg på møtene. Det er absolutt hyggeligst når vi er mange.

Smørbrødene smakte like godt som alltid. Og utlodningen gikk veeeldig bra. 1110,- kr.

Så var det bare for Dagmar, og takke for fremmøtet. Heldigvis blir både hun og Jorunn i styret ett år til. Vi trenger deres kompetanse. Vi andre er «for ferske» ennå. Alltid noe å lære, så kanskje en dag vet også vi andre hvordan ting fungerer. Hvis vi alle gjør litt hver, så blir det ikke så stor byrde på toppen.

Vi skal vel ta oss en tur »på by'n» snart. Da må vi finne ut hva vi har lyst til å gjøre. Kom med innspill. Ideer er kjærkomne. Det er mye å velge i der ute…

Velkommen 31. mars

Referent

Berit Diedrichsen

Medlemsmøte 28. januar 2016

Leder Dagmar ønsket alle velkommen til «prøvemøte» i januar. Tidligere har vi startet direkte på årsmøte i februar. Fordi om det ikke har vært vanlig med møter i januar, hadde 12 medlemmer våget seg ut i vintermørket. Det blir også møte i slutten av august.

Dette møtet var temaløst. Mye å diskutere likevel, der var det ikke temaløst.

Behandlingsreiser var et av dem. Til dere som har lyst til å være med til Albir til høsten, følg med i Glimt. Påmeldingsfrist og hvor du kan få meldt deg på, finner du i bladet. Det blir sikkert en påminnelse på medlemsmøtet i mars.

Vi snakket også litt om «hobbykurset» vi hadde i høst. Å leie et lokale til den aktiviteten føles som en unødvendig utgift. Vi gir ikke helt opp. Belager oss på å få til noe privat, og kanskje på omgang hos hverandre. Det som lages der er beregnet og selges til inntekt for foreningen. Materialer til det som lages vil bli dekket. (Håper ingen tenker på gullsmedarbeider) Konklusjon; hyggelig samvær hos og med noen av medlemmene, som igjen kan gi bidrag til felles hygge for fellesskapet. Om noen har lyst til å bli med, kontakt Berit Diedrichsen tlf: 95071814.

Neste møte blir årsmøte. Vi oppfordrer alle til å komme og være med å velge grunnlaget for foreningens videre drift. Valgkomiteen har gjort et godt forarbeide, så langt jeg vet. Mange står på valg i år, og det er viktig at dere kommer og stemmer på de dere ønsker skal sitte i styret. Det trengs noen som kan ta kjøkkenvakter utover året. To pr. møte. Fint om dere kan kikke litt på kalenderen og setter dere opp på liste allerede på neste møte. Kjøkkenvaktene er viktige for hyggen på møtene.

Et ønske fra noen medlemmer. Alle synes vel det er koselig å slå av en prat med kjente som man bare ser på møtene. Men de kveldene vi har foredragsholdere kan den koselige småpraten kanskje vente til etterpå. De fleste av oss kan vel ha nytte av å få noen gode tips her og der.

Fordi vi ikke hadde noe tema i dag, og var så få, kom smørbrødene tidlig på bordet. Vi pratet mens vi spiste. Veldig sosialt og koselig. Likevel - det blir mer medlemsmøte om flere finner veien. Og det pleier det jo å være.

Loddsalget i kveld ble til 850 kr.

Så ble vi ønsket vel hjem, og velkomne til årsmøte den 28. februar.

Referent Berit Diedrichsen

Medlemsmøte torsdag 21. mai kl 18.30 ble holdt i Frivilligsentralens lokaler i Kjølberggata 4 på Sellebakk .

Pernille Rustand,fortalte om forskjellige oljer til å massere på vonde nakker, ledd osv. Dette er testede produkter som kan hjelpe på mye forskjellig. I tillegg var det informasjon om FKS - Landsmøte som ble avholdt i Fredrikstad 24. - 26. april. Og om 25 års jubileumsfeiringen/ sommerfesten 12. juni. Og informasjon om hobbygruppe for å lage gevinster og lignende til foreningen.

Medlemsmøtene på høsten er: Torsdag 24.9. torsdag 29.10. og torsdag 19.11.

Hittil i år har vi hatt besøk av to kiropraktorer og Tupperware med demo av fine produkter.

Ellers har det meste dreid seg om FKS`s landsmøte i april, som vår avd. var vertskap for.

Det virket som deltagerne var fornøyde med gjennomføringen av dette.

Noen ting kunne kanskje fungert bedre, men det vil det vel alltid være.